Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Visla Solutions Oy

Olemme start-up, joka tarjoaa palveluita tiedolla johtamiseen, ketterän kehitykseen ja data-analyysiin sosiaali- ja terveyspalvelualan edelläkävijöilleketterille elinkeinojen kehittäjäorganisaatioille ja menestyville kasvuyrityksille. Tarjoamme myös isojen IT-hankkeiden käyttöönottoprojekteihin osaamistamme, joiden avulla projektit saadaan aikataulussa ja budjetissa maaliin.

 

Toiminta ja arvot


Emme tee pitkiä ja raskaita IT-projekteja, vaan toimimme kuten saarnaamme:

Toteutamme projektit nopeasti ja ketterästi käyttäen valmiita ja laajassa käytössä olevia ohjelmistomoduuleja.

Valmista tulee nopeasti ja pidämme asiakkaan tietoisena missä mennään, aikataulut pidetään.

Emme tuhlaa asiakkaan aikaa tekniseen diibadaabaan, hoidamme tekniset selvitykset ja muut vastaavat asiakkaan puolesta.

 

Organisoituminen


Ydinryhmämme keskittyy tekemään asiakkaiden kanssa suunnittelu-, konsultointi-ja projektitöitä. Käytämme luotettavia alihankkijoita asiantuntijoina ja tuotekehityksen apuna. Tuotekehitykseen käytämme alihankkijoina kolmea ohjelmistoyritystä, jotka tekevät ohjelmointia ja muita vastaavia perustehtäviä. Malli mahdollistaa meille toiminnan skaalaamisen ylöspäin varsin nopeasti.

Digitaalinen palvelualusta mahdollistaa palvelun skaalaamisen eri tavalla kuin vielä vaikkapa 10 vuotta sitten oli mahdollista. 

Käytämme palveluidemme visualisointi- ja analysointiraporttien pohjana laajasti käytössä olevia visualisointi-ja analysointimoduuleja, joiden elinkaari ja toimintavarmuus ovat parhaalla mahdollisella tasolla.