Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pitkä hiljaisuus uutisissa - ei joutenoloa kuitenkaan

Lisätty 11.05.2017

Nettisivujen päivittäminen on ollut mielen takaosassa aina välillä, mutta kun oikeitakin töitä on niin...

Tällaiseen vapaaseen tyyliin päätimme nyt korjata tilannetta ja koota mitä olemme touhunneet asiakkaittemme kanssa. 

Sosiaali- ja terveyspalvelualan edelläkävijöiden kanssa olemme kehittäneet toiminnan vaikuttavuusmittaria ja sen viemistä arjen työhön. Tästä saimme aikaiseksi videonkin asiakkaamme La Casa Giallan kanssa, kun pieni ongelma äänen laadun kanssa saadaan kuntoon niin linkataan tänne. Toiminnan ja talouden seurantaa, analysointia ja visualisointia on myös toteutettu asiakkaillemme. Toiminnan seuranta on yhtä lailla henkilöstön tehokkuutta ja talouden reaaliaikaista seurantaa. Yhä enenevässä määrin näyttäisi myös toiminnasta automaattisesti syntyvän tiedon analysoinnilla ja visualisoinnilla olevan tarvetta, IoT, esineiden internet näyttää tulevan myös hoitotyöhön todella nopeasti.

Ketterille elinkeinojen kehittäjäorganisaatioille on myös saatu tehdä projektia. Keskuskauppakamarin toimesta olemme tehneet suurta veroselvitystä, jossa on kerätty yrityksistä dataa ja saatu tilastoja joita ei koskaan aiemmin tässä laajuudessa ole julkaistu. Tästä saadaan varmasti lähiviikkoina julkisuuteen aineistoa, jota linkkailemme myös sivuillemme ja jaamme muualla.

Menestyvät kasvuyritykset ovat työllistäneet meitä monipuolisesti. Strategisen digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon palveluilla asiakkaamme ovat saaneet parannettua markkinoinnin tuloksia. Ohjelmistoprojektien vetoa ja ohjelmistokehitystä olemme tehneet myös asiakkaillemme. Monenlaista liiketoiminnan ja toiminnan kehitysprojektia mahtuu myös mukaan, näistä palvelupaketeista koitamme saada tietoa sivuille piakkoin, esimerkiksi auditointipalvelustamme, jota olemme lähteneet vahvasti kehittämään ja tuotteistamaan eteenpäin.

Vaikka kansainvälistyminen ei varsinaisesti ensimmäisten kuukausien fokuksessa ollut, niin monenlaista yhteistyökuviota olemme ehtineet isompien rapakoitten taakse kehittämään ja tekemään myös ensimmäiset pienet projektit ulkomaille.