Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palveluistamme

Tässä kuvausys mitä olemma tehneet asiakkaittemme kanssa, lisätietoa palveluista löytyy klikkaammalla asiakassektorimme nimeä.

Sosiaali- ja terveyspalvelualan edelläkävijöiden kanssa olemme kehittäneet toiminnan vaikuttavuusmittaria ja sen viemistä arjen työhön. Tästä saimme aikaiseksi videonkin asiakkaamme La Casa Giallan kanssa, kun pieni ongelma äänen laadun kanssa saadaan kuntoon niin linkataan tänne. Toiminnan ja talouden seurantaa, analysointia ja visualisointia on myös toteutettu asiakkaillemme. Toiminnan seuranta on yhtä lailla henkilöstön tehokkuutta ja talouden reaaliaikaista seurantaa. Yhä enenevässä määrin näyttäisi myös toiminnasta automaattisesti syntyvän tiedon analysoinnilla ja visualisoinnilla olevan tarvetta, IoT, esineiden internet näyttää tulevan myös hoitotyöhön todella nopeasti.

Ketterille elinkeinojen kehittäjäorganisaatioille olemme saaneet tarjota myös palveluitamme. Keskuskauppakamarin toimesta olemme tehneet suurta veroselvitystä, jossa on kerätty yrityksistä dataa ja saatu tilastoja joita ei koskaan aiemmin tässä laajuudessa ole julkaistu. Tästä saadaan varmasti lähiviikkoina julkisuuteen aineistoa, jota linkkailemme myös sivuillemme ja jaamme muualla.

Menestyvät kasvuyritykset ovat työllistäneet meitä monipuolisesti. Strategisen digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon palveluillamme asiakkaat ovat saaneet parannettua markkinoinnin tuloksiaan. Ohjelmistoprojektien vetoa ja ohjelmistokehitystä olemme myös tehneet asiakkaillemme. Monenlaista liiketoiminnan ja toiminnan kehitysprojektia mahtuu myös mukaan, näistä palvelupaketeista koitamme saada tietoa sivuille piakkoin, esimerkiksi auditointipalvelustamme, jota olemme lähteneet vahvasti kehittämään ja tuotteistamaan eteenpäin.